fbpx

Växjö Energi

– Eltekniker med fokus elkraft

Växjö Energi söker Eltekniker med fokus elkraft

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som eltekniker med inriktning mot elkraft. Tillsammans med våra kollegor på el och automation kommer du att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll på kraftvärmeverken och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.
Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid.

Kvalifikationer
Vi ser framför oss att du har en utbildning inom elteknik, automation eller elkraft samt några års erfarenhet av att jobba inom process- eller energianläggningar. Du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning, felsökning i elkretsar och lågspänningsställverk. Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och vill vara en del av ett team där vi hjälps åt och känner ansvar.
Har du erfarenhet av batterisystem, lågspänningsställverk och högspänning så är det meriterande.
Körkort för bil erfordras.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Om arbetsplatsen
Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

Kontaktperson: Ylva Jonsson
Telefon: 0721752574
E-post: ylvajonsson@veab.se