fbpx

Elektrikerpodden får din produkt/tjänst att flyga

PODCAST - YOUTUBE - INSTAGRAM - TIKTOK - FACEBOOK - NYHETSBREV - ARTIKLAR

Har du en ny produktlansering på gång eller en revolutionerade tjänst som branschen bör känna till? Genom att höras och synas med oss så når du ut våra 30 000 följare i våra digitala kanaler. Tusentals elektriker som sannerligen är rejält nyfikna på vad du har att berätta. Nedan ser ni de spridningsmöjligheter som finns.

+ 30 000 följare

Målgrupp: ELEKTRIKER

FLERA KANALER

PODCAST

Våra lyssnare är ofta mycket engagerade och investerade i innehållet vilket innebär att ert budskap kommer väcka mer uppmärksamhet och tid att påverka lyssnarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrikerpodden på YOUTUBE

Ett Youtube-avsnitt lämpar sig bäst för er som har  en produkt eller tjänst som kräver lite mer djupgående förklaring, både vad det gäller design och funktionalitet. Vi tar tillsammans fram en storyline med ett enda mål: att få din produkt eller tjänst att flyga!

REELS - Instagram/TikTok

Reels är kortare videos i stående format som är otroligt lättåtkomliga och som väcker uppmärksamhet hos mottagaren. Perfekt för er som kan pitcha en produkt snabbt och slagkraftigt. Videon är maximalt 90 sekunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHETSBREV

Vi når över 1000 personer med vårt nyhetsbrev och målgruppen är både installatörer, leverantörer och grossister.

Artiklar

Ni skriver artikeln, vi publicerar på vår välbesökta plattform med läsare från både leverantörs, grossist-och instsallatörsled.

 

 

 

 

 

Hör av er!

Fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser sjuuukt mycket fram emot att höra från er! 🙂

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Tillsammans med våra samarbetspartners, främjar vi kunskap och innovation inom elbranschen. Genom våra podd-och Youtubeavsnitt har vi skapat flera plattformar där elektriker och branschexperter får dela med sig av sina insikter, erfarenheter  deras syn på de senaste trenderna inom elektriska installationer och energieffektivitet.

TACK för att ni vill vara med på resan! 🙂

VI ÄLSKAR EL

Billy  & Peter är två grabbar från Grästorp.
Billy är 30år och jobbar idag som projektledare i Trollhättan men är bosatt i Göteborg, pluggat upp elbehörighet och kommer bidra med härlig stämning och mycket elkunskap.
Peter är 36 år och har en lång historia inom grossen där han arbetade under cirka 10 år. Peter kommer inte delta med någon elkunskap för det har han inte men ett himla gött humör.

TYCK TILL OM PODDEN

Vi vill veta vad du tycker om vår podd. Åsikter, tips på gäster eller ämnen - allt är välkommet!