fbpx

OM ELEKTRIKERPODDEN

Vi är podcasten för elektriker och vi tycker att el-branschen behöver bli roligare! Det är komplext och svårt att vara elektriker idag. Regler, standarder och ny teknik uppdateras varje år. Detta vill vi förändra med en podcast av och för elektriker.

Förutom själva podden så finns vi med hög närvaro och stort engagemang också på Youtube, Instagram och TikTok Allt för att utbilda, roa och göra dig som elektriker stolt över ditt yrke.

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Fransson

Trebarnspappan med 10 års erfarenhet som säljare på grossist. Pratar gärna om allt annat än just elinstallationer... fokus ligger på elektrifieringens påverkan på elektrikern och missionerar gärna om hur viktiga vi är för förändringen och framtiden. Framtiden är elektrisk!

peter@elektrikerpodden.se | 076 - 336 50 75

Billy Fransson

Elektriker sedan gymnasiet. 10 års erfarenhet som elektriker, projektledare och nu även auktoriserad elektriker. Inget inom el blir ointressant för Billy.

Allt är lika viktigt. Billy rekommenderar den vetgirige elektrikern att lyssna på våra "TEKNIK"-avsnitt. Där lär du dig det mesta inom yrket!

billy@elektrikerpodden.se | 070 - 655 16 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktor Synnerdahl

Tvåbarnspappa, tillika fotbollsfanatiker, bollplank och idéspruta i den gyllene trion. Viktor är Elektrikerpoddens digitala producent som framförallt filmar och redigerar filmer för våra sociala medier. Tidigare erfarenhet som webbdesigner och marknadsförare från mediebranschen.

viktor@elektrikerpodden.se | 0733-730796

Nyhetsbrev

Allt samlat på ett och samma ställe. En gång i månaden. Vad väntar du på?

VI ÄLSKAR EL

Billy  & Peter är två kusiner från Grästorp, Skaraborg.
Billy är 30år och jobbat som projektledare i Trollhättan men är bosatt i Göteborg, pluggat upp elbehörighet och kommer bidra med härlig stämning och mycket elkunskap.
Peter är 36 år och har en historia inom grossist där han arbetade under cirka 10 år. Peter kommer inte delta med någon elkunskap för det har han inte men ett himla gött humör.

TYCK TILL OM PODDEN

Vi vill veta vad du tycker om vår podd. Åsikter, tips på gäster eller ämnen - allt är välkommet!