fbpx

Trainor Sverige

– Lärare inom el, automation och distribution

Trainor Sverige söker Lärare inom el, automation och distribution

Har du bred erfarenhet inom elteknik, automation eller distribution och är nyfiken på att lära andra? Vår Elektrikerskola behöver fylla på med kompetens för att utbilda nästa generations elektriker.

Som lärare hos oss har du grupper om 10-15 vuxna elever som du utbildar i olika ämnen. Utbildningarna sker i hybridmodell, d.v.s vissa delar är på distans och de praktiska labbveckorna är på plats hos Trainor eller ute hos kund. Du planerar och genomför lektioner och laborationer.

Vår elektrikerskola har idag fem inriktningar: Automationstekniker, Distributionselektriker, Industrielektriker, Installationselektriker och Larm- och Säkerhetselektriker. Du kommer, beroende på din spetskompetens, vara involverad i flera av dessa. Utbildningsuppdrag för kund och yrkeshögskola förekommer också.

Vem är du?
Vi söker dig som idag jobbar eller har erfarenhet inom el, automation eller distribution. Du kanske jobbar inom industrin, i ett konsultföretag, elinstallationsföretag, inom distributionsområdet eller kanske hos någon leverantör av utrustning.

Hos oss sätter vi stort värde på utveckling. Som lärare hos oss måste du kunna planera och driva kurser självständigt och i grupp. Att du som person är engagerad, tydlig, strukturerad och flexibel är en förutsättning för att lyckas med jobbet. Om du har kompetensen och erfarenheten hjälper vi dig med den pedagogiska delen.

Vill du veta mer om att arbeta som lärare på Elektrikerskolan? Kontakta oss på elskola@trainor.se.

Kontaktperson: Robert Hedlund
Telefon: 010-122 18 00
E-post: elskola@trainor.se.