fbpx

Toptemp Västerås

– Kalkylator inom El

Toptemp Västerås söker kalkylator inom El

Kanske är du en elektriker som tröttnat på arbetet ute i fält och vill sitta på kontoret med de administrativa delarna? Då har vi tjänsten för dig!

Som Kalkylator på Koteko en del av Prevas i Västerås jobbar du tätt med säljarna och tar över deras förfrågningar för att sedan räkna på dessa underlag, sätta ihop en offert och skicka den tillbaka till kund. Typiska uppdrag hos Koteko är installationsjobb, ofta till fast pris men även på löpande räkning. De arbetar också med totala entreprenader från projektering till färdig anläggning. Primära inriktningen är process-/tillverknings-industri och offentlig sektor.

Det är därför ett krav att du som söker har elektrikererfarenhet eller annan teknisk bakgrund inom elinstallation i bagaget och känner dig trygg med att tolka denna typ av underlag och förstår vad kunden efterfrågar. Som person ser vi gärna att du är initiativtagande, lösningsorienterad och noggrann. Du är van att arbeta självständigt, men fungerar också bra i grupp.

Arbetsplatsen är placerad på kontoret i Västerås, men med stor flexibilitet till att arbeta hemifrån några dagar i veckan om så önskas. Arbetstiderna är förlagda mån-fre, vanliga kontorstider.

Du som söker, checklista:

  • Elektriker eller annan teknisk bakgrund inom elinstallation
  • Pratar och skriver på svenska och engelska obehindrat.
  • Datavana, Officepaketet, framför allt Excel.
  • Bosatt i Västerås eller inom rimligt pendlingsavstånd

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kalkyl/inköp.
Släng iväg din ansökan till oss på Toptemp redan idag så hörs vi inom kort!

Kontaktperson: Ebba Daghäll
Telefon: 0761055352
E-post: ansokan@toptemp.se.