fbpx

Toptemp AB

– Industrielektriker

Toptemp söker Industrielektriker

Nu har du som erfaren elektriker möjlighet att ta dig an rollen som Industrielektriker på SGK i Falkenberg, ett tryggt och stabilt småföretag med branschspecifik spetskompetens. SGK:s största tillgång utgörs av teamet. Den samlade kompetensen har ett brett spektrum och det finns en påtaglig laganda där alla ställer upp för varandra och för kunderna. De flesta av kunderna finns liksom företaget i Falkenberg, men även i övriga Sverige och Skandinavien.

Arbetsrollen innebär industriservice, skåpbyggnation, maskininstallation och installation hos slutkund, även viss fastighetsel och laddboxinstallation kan förekomma. Du utgår från kontoret/verkstaden i Falkenberg och bör därför vara bosatt i området eller med rimligt pendlingsavstånd. Här sker all skåpbyggnation som sedan skall transporteras och installeras på plats ute hos kund. Du kommer här att ingå i ett dedikerat team elektriker och eltekniker som tillsammans tar sig an dessa uppdrag. SGK är mycket mån om att hitta rätt person till teamet!

Krav

  • Självgående elektriker med 5 års erfarenhet (erfarenhet inom industri efterfrågas)
  • ECY-cert
  • B-körkort
  • Bosatt i Falkenberg eller med möjlighet att pendla inom rimligt avstånd
  • Rätt inställning, glad och trevlig lagspelare!

Känner du att detta stämmer in på dig? Ta då chansen redan idag och skicka in din ansökan till oss på Toptemp, så kanske drömjobbet står runt hörnet!
Anställningen är till en början en inhyrning av Toptemp på 6 mån som sedan förväntas tas över av kund.

Kontaktperson: Ebba Daghäll
Telefon: 0761055352
E-post: ebba.daghall@toptemp.se.