fbpx

TG:s El

– Elektriker

Vi söker elektriker

Är du en erfaren elektriker med både hög servicekänsla och viljan att vara del av en härlig företagskultur? Då ska du bli en del av oss på TGs El.

Vi är ett elföretag som hjälper till med både stora och små entreprenader.

Som elektriker hos oss så arbetar du antingen som entreprenad- eller serviceelektriker.

Som entreprenadelektriker så arbetar du i projekt över längre tid, antingen självgående eller i team. Projektens omfattning och tidsperiod varierar. Oavsett så har du branschkollegor runt dig.

Som serviceelektriker så arbetar du självständigt med arbetsuppgifter som kan innefatta allt från installation, reparation, underhåll och felsökning. En dag är inte den andra lik.

Hos oss blir du en del av en stark gemenskap där vi strävar efter att vara tillräckligt stora och lagom små, för att kunna ta hand om både större och mindre projekt, och alltid med samma fokus. Vi strävar efter att alltid möta våra kunders behov, både kvalitets- och tidsmässigt. Visst vill du bli en del av oss på TGs el?

Vi erbjuder generösa förmåner, bland annat friskvårdsbidrag och varje vecka har vi gemensam padel-tid.

Är du en självständig och självgående utbildad elektriker som gillar service och har goda erfarenheter av elbranschen? Är du dessutom noggrann, tar fullt eget ansvar för dina kunder och arbeten och alltid håller en hög kvalité på dina jobb? Då tror vi att du skulle trivas hos oss.

Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B-körkort. Vi ser till personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande så skicka in din ansökan med CV redan idag till: johanna.blixt@tgselab.se

Om TG:s El

TG:s El har sedan 1982 projekterat, installerat, utfört service och reparerat alla typer av elektriska anläggningar. Vi arbetar även med ny teknik och gör en stor satsning på solceller. Vi är ett 30-tal personer fördelat på elektriker, servicetekniker, projektledare och administrativ personal. Vår starka företagskultur är en av många anledningar att ansluta till oss. Vi åtar oss uppdrag främst i närområdet kring Finspång och Norrköping, men även i andra delar av Östergötland och Södermanland. Vi är ett flexibelt företag som hjälper till med både stora och små entreprenader. Vi strävar efter att alltid möta våra kunders behov, både kvalitets- och tidsmässigt.
Sedan 2022 är vi en del av Soltechkoncenen.

Kontaktperson: Johanna Blixt
Telefon: 0730355195
E-post: johanna@tgselab.se