fbpx

OPPUNDA EL

– Söker installationselektriker

Bli en del av "Oppunda-familjen"

Oppunda El AB är ett av de större elföretagen verksamt inom Mälardalen. Bolaget är i huvudsak lokaliserat till Katrineholm men har även butik och en installationsavdelning i Vingåker. Bolaget har 55 anställda och ingår i Oppunda Invest-företagen.

Installationselektriker

Vi strävar hela tiden efter att jobba med den senaste tekniken och hitta de totalekonomiskt bästa lösningarna. Oppunda El är en komplett elinstallatör med många spetskompetenser inom företaget såsom inbrottslarm, kameraövervakning, passersystem, brandlarm, fiber, CANT, KNX, solceller & laddlösningar m.m. Dessutom med en egen konstruktionsavdelning.
I Vingåker har vi en komplett Elonbutik som även säljer ljud & bild.

Vi har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker nu de bästa elektrikerna inom installation & entreprenad. Goda utvecklingsmöjligheter finns inom våra olika spetskompetensområden.
Vi ser att du har erfarenhet av installation sedan tidigare, meriterande om du även har erfarenhet av att vara ledande montör.

Våra två mjuka värdeord är Ödmjukhet och Personligt bemötande. Det vill vi ska känneteckna hela ”Oppunda-familjen”.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Alexander Lordh 0150-489102 alternativt Joel Fridén 0150-489108

Välkommen med din ansökan och CV senast 2022-11-04 via mejl till alexander.lordh@oppundael.se. Vänta dock inte till sista dagen då urval görs löpande. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Huvudkontor: Oppunda El AB, Videvägen 4, 641 49 KATRINEHOLM växel: 0150-489100