fbpx

TEKNIKPARTNER

– Söker servicelektriker

Bli en del av ett växande företag.

Vi söker just nu dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa i ett innovativt, nytänkande el- och teknikföretag. Vi söker någon som är initiativtagande, lojal och har ett intresse för teknik. Är du dessutom intresserad att jobba i ett företag med stark gemenskap är det hos oss du ska arbeta!

Arbetsbeskrivning
Som en del i vårt team är du företagets ansikte utåt vid utförande av elinstallationer hos kund. Som serviceelektriker kommer du arbeta med felsökning, reparation och installation av elektriska anläggningar. Kunderna kan vara privatpersoner, företag eller bostadsrättföreningar. Arbetet tar till största del plats ute hos olika kunder i området kring Göteborg. Teknikpartner erbjuder ett brett utbud av olika tjänster vilket bidrar till varierade arbetsuppgifter och nya utmaningar.

Tidigare erfarenhet från yrket är ett krav, såsom att ha arbetat med service, installation, renoveringar, felsökning och reparation mm. Relevanta utbildningar sker kontinuerligt varje år så alla medarbetare har den kompetens som behövs. Du har löpande kontakt med kunder och platschef för att i slutändan överträffa våra kunders förväntningar vid varje projekt.

Profil
Som person ser vi att du gillar att arbeta i team men kan också ta eget ansvar. Du är intresserad av att utvecklas även tillsammans med bolaget. Alla medarbetare är ansiktet utåt därför är det viktigt att du gillar service och kundkontakt och bidrar med en positiv energi. Du är engagerad och ger det där lilla extra för att skapa fina relationer.
Vad vi erbjuder
Teknikpartner erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag, bilförmåner och härliga kollegor. Vi har kontor i både Varberg och Göteborg. Teknikpartner strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där det inte förekommer någon typ av diskriminering. Vi välkomnar både kvinnor och män i alla åldrar och vill ge lika möjligheter för alla.

Ansök idag!