fbpx

Sesol Skövde

– Platschef med elbakgrund

Platschef till Skövde!

Vill du ha en ledande roll i ett av nordens största bolag inom solenergi och bidra till en hållbar framtid? Ansök redan idag och kliv in i värmen hos oss på Sesol!

Skicka ansökan!

Som Platschef hos oss på Sesol blir du en del av Sesol-familjen och får arbeta med kollegor som jobbar hårt för att vi ska vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Din framtida utmaning
Rollen som Platschef innebär att ha ett övergripande ansvar för kontorets prestation och effektivitet. Det innebär att utveckla och stötta Arbetschefer för El och Montage, Projektledare B2C, Kvalitetssäkrare och lagermedarbetare för att nå gemensamma mål. Förutom personalansvar så har du som platschef också ett arbetsmiljöansvar som innefattar ett ansvar över den fysiska arbetsmiljön både på kontoret, gemensamma utrymmen och på lagret. Genom ett aktivt ledarskap arbetar du främjande och förebyggande med hälsa och trivsel för att identifiera och åtgärda eventuella arbetsmiljöutmaningar.

Då du har det övergripande ansvaret över att kontoret når uppsatta mål, så innefattar arbetet att du övervakar och styr verksamheten mot prestation och effektivitet, samtidigt som du följer upp och säkerställer att budget följs. Regelbundet rapporterar du kontorets prestation och ekonomiska resultat till Regional Installationschef som kommer vara din närmsta chef. Som platschef säkerställer du även kvalitet och kundnöjdhet genom uppföljning och ett ständigt förbättringsarbete.

Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig brinner för ledarskap och har samlat på dig en gedigen erfarenhet av att leda, coacha och att utveckla andra människor i deras arbete. Då arbetet innefattar nära samarbete med medarbetare och andra funktioner inom organisationen, så sätts stor vikt vid att du har en bra samarbetsförmåga och är kommunikativ som person. Då du kommer jobba i ett innovativt bolag krävs det att du som person är flexibel och anpassningsbar till förändringar.

Som platschef har du ett övergripande ansvar för prestation och effektivitet i verksamheten så det krävs att du som person är resultatinriktad och fokuserad på att styra mot uppsatta mål och goda resultat. Samtidigt ser vi att du har en god problemlösningsförmåga så att du kan identifiera och lösa komplexa problem i arbetsprocesser och arbetsmiljön som dyker upp.

Vi vill att du har:

 • Minst 3 års erfarenhet från liknande roll inom bygg-/elinstallationsbranschen
 • Relevant universitetsutbildning, tex byggnadsingenjör 180 hp eller likvärdig
 • Ledarskapsutbildning
 • BAM
 • BAS P/U
 • Körkort
 • Behärskar flytande svenska i tal och skrift

Det är extra bra om du även har:

 • Erfarenhet från en liknande roll inom solcellsbranschen
 • El-utbildning
 • Solcellsutbildning

Detta gör livet trevligt hos oss:

 • Goda förmåner och arbetsvillkor
 • Interna tävlingar
 • Du ingår i ett välkomnande och familjärt team
 • Förmånsbil
 • Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
 • Goda möjligheter till utveckling

Bra att veta om anställningen
Lön: Fast
Placering: Skövde
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid

Vi förstår att du vill söka jobbet direkt, men detta är också bra
att veta!

Ansökan tas endast emot här på vår karriärsida. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontakten finner du nedan. Urval kommer ske löpande.

Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra – att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1000 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare!

Kontaktperson: Isabell Karlsson
Telefon: 0735173811
E-post: isabell.karlsson@sesol.se.