fbpx

Kornelinds Elektriska AB

– Elektriker

Vi söker montörer!

Vi behöver fler skickliga elektriker.

Du ska ha minst 5 års erfarenhet som montör och vi förväntar oss att du är ansvarsfull, självgående och lösningsorienterad. 

Dina arbetsuppgifter innehåller alla typer av elinstallationer och du kommer att ha en viktig roll som innebär direktkontakt med kunder och kollegor inom branschen. Det är därför väsentligt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som person är serviceinriktad, social, har lätt för att samarbeta och representerar företaget väl gentemot kunder och kollegor.

Vi erbjuder ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med fast månadslön, restidsersättning, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Vi har kollektivavtal och arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling genom olika elutbildningar och kurser i Allmänna Bestämmelser.

Låter det här intressant?

Skicka i så fall in din ansökan senast 15 dec till oss på:

Kontaktperson: Helena
Telefon: 08-408 804 26
E-post: ansokan@kornelindsel.se

Om Kornelinds Elektriska AB

Kornelinds Elektriska AB är en etablerad aktör inom elinstallationer i StorStockholm samt Åre och hela Jämtland.

I samverkan med våra kunder som främst består av olika uppdragsgivare inom bygg-och fastighetsbranschen arbetar vi med alla slags entreprenadformer inom nyproduktion samt om- och tillbyggnation. Vi utför stora och små elinstallationer i alla typer av fastigheter och anläggningar – industrier, bostäder, kontorslokaler, datahallar, sjukhus, värme- och kraftvärmeanläggningar, publika platser och utemiljöer.