fbpx

Ferroamp

– Supporttekniker

Vi söker supporttekniker!

Vill du inte sitta i bilköer eller komma till byggen där de blåser kallt? Vi söker nu dig som är elektriker och vill ändra riktning på din karriär.

Vill du bidra till framtidens hållbara energiförsörjning?
På Ferroamp finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget och att vara med och påverka din egen och företagets framtid.
Genom vår molntjänst hjälper du våra kunder med felsökning och problemlösning av sitt solcellssystem. Du kommer arbeta med kunniga kollegor och ni hjälper våra kunder att få ett problemfritt solcellssystem ägande.

Vi söker dig med god kommunikations- och serviceförmåga som vill arbeta nära våra kunder och som vill vara med och utveckla Ferroamp. Som person tror vi att du är ansvarstagande, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta i team och att samarbeta för att nå ett gemensamt mål.

Men viktigast av allt är att har ett stort intresse av solceller, energilager och förnybara energikällor, du vill vara med på vår resa till en ny grönare värld. Du behärskar svenska, engelska kanske tyska eller något annat språk. Din datorvana är god.

Har du erfarenhet av elinstallationer, energi, elkraft, IT eller data är det en fördel och kommer underlätta när du stöttar våra kunder.

Välkommen med din ansökan.

Låter det här intressant?

Kontaktperson: Kristofer Ullerfors
Telefon: 0703-886134
E-post: kristofer.ullerfors@ferroamp.se

Om Ferroamp

Vi ser just nu hur ett nytt energilandskap växer fram, där fokus ligger på lokal produktion, lokal lagring och lokal förbrukning. Här kommer Ferroamp att spela en central roll, just därför att vi integrerar allt detta i fastigheter med hjälp av lokala elnät. Framtida förändringar i regelverk och lagstiftning möjliggör lokala elnät och energigemenskaper, vilket ger ekonomiska nyttor åt såväl slutkund som fastighetsägare. Dessutom bidrar det med energisäkerhet och är en mycket kostnadseffektiv lösning.