fbpx

Emil Lundgren AB

– Säkerhetstekniker/elektriker

Vi söker Säkerhetstekniker/elektriker!

Emil Lundgren är elteknikpartnern som möjliggör energiomställningen. Vi erbjuder hållbara lösningar för industri, samhällsbyggnad och energieffektivitet. Hos oss gör du skillnad – Utan Dig, Ingen EL.
Till vår enhet i Stockholm med fokus på EL/DATA/SÄKERHET söker vi nu engagerade tekniker/elektriker med intresse för att installera, driftsätta och underhålla system inom säkerhet i våra projekt.

Om tjänsten
I den här rollen blir du säkerhetstekniker. Du kommer att nyinstallera, driftsätta, dokumentera, utföra service och underhåll av säkerhetstekniska system och installationer som brandlarm, inbrottslarm, passersystem och CCTV.

Du kommer ha direktkontakt med våra kunder och samarbetspartners.

Du kommer även att utföra ändringar och mindre utökningar i anläggningar. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi är en relativt nystartad enhet som består av ett sammansvetsat team med avsikt att växa. Vill du vara med att bygga och utveckla verksamhetsområdet tillsammans med oss är detta en tjänst för dig!

Din kompetensprofil
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el-, tele, säkerhet, eller annan motsvarande utbildning. Vi ser att du har minst 3-års erfarenhet av el-, tele-, säkerhets-, eller tekniska installationer.

Du är teknikintresserad tekniker, elektriker eller installatör med erfarenhet av att installera säkerhetssystem.

Du känner dig trygg i att ta ansvar för hela dina installationer, och löpande dokumentera, redogöra och kommunicera ätor och eventuella brister i projektet med projektledare eller beställare.

Du har goda kunskaper i Office med tonvikt på Excel och Word samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Då en del av våra uppdrag utförs på säkerhetsklassade objekt kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

B-körkort är ett krav.

Meriterande
-Du har erfarenhet att leda och driva projekt som ledande montör, projekttekniker eller motsvarande.

-Efrarenhet av service, underhåll, driftsättning brandlarm, inbrottslarm, passersystem och CCTV.

-Kunskaper, och/eller utbildning om SBF 110, SSF 130.

-Elektriker med ECY-Certifikat.

-Behörig ingenjör Inbrottslarm.

-Behörig ingenjör CCTV.

Personliga egenskaper
Säkerhet, ansvar och en vilja att dela kunskap och kompetens är grundläggande för vår verksamhet. För att trivas hos oss behöver detta vara av största vikt även för dig. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet. Vi tror att du har en god initiativförmåga och att du lockas av att ha varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik. Du har lätt för att samarbeta med andra, såväl kunder som kollegor, och arbetar alltid med kundens behov i fokus.

Vi erbjuder dig
Du får möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt bolag med lång erfarenhet. Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

Vi vill utvecklas tillsammans med dig och erbjuder regelbundna utbildningar och aktiviteter, inte minst inom säkerhet och hållbarhet som står högst upp på vår agenda.

Hos oss får du även tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies med 80 000 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2023-06-30, men skicka gärna in din ansökan redan idag då vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor

Kontakta Projektledare Martin Nygren på mejl: martin.nygren@emillundgren.se

Välkommen med din ansökan.

Kontaktperson: Martin Nygren
Telefon:08 - 0724-423808
E-post: martin.nygren@emillundgren.se