fbpx

K & K VÄST EL

– Söker Elektriker

Självgående serviceelektriker

Vi rekryterar! Är du redo för en ny utmaning? Vi söker nu efter en självgående serviceelektriker som är intresserad av att jobba i ett företag med bra gemenskap, fartfyllda dagar och i en roll med stora möjligheter till att utvecklas!

Vi söker dig som:
Är självgående i ditt arbete & har ett driv som skapar ett positivt resultat. Vi ser att vår nya medarbetare har god social kompetens då du i ditt arbete kommer ha kundkontakter, och din förmåga att skapa goda relationer är av stor vikt. Du skall kunna planera dina arbeten och ta ansvar för att dina dagar blir så effektiva som möjligt. Du är en noggrann elektriker och tekniskt kunnig med utbildning från elprogrammet som nu är sugen på en ny utmaning. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som installation, reparation, underhåll och sköta eftermarknad på våra projekt. Installation och driftsättning ladd och sol växer hos oss vilket vi gärna ser du har kunskap i. Genom att planera sina dagar genom egen kontakt med kund drivs du av att göra dem nöjda. Det är en förutsättning för att passa in hos oss.

Vi tar emot din ansökan via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan

Kontaktperson: Christer Pettersson
Telefon: 070 - 796 94 80
E-post: christer.pettersson@kkvastel.se

Om K & K Väst el

Vi håller till i Göteborg med omnejd, och har vårt kontor på Ringön. Vi är en platt organisation med 20st anställda. Snabba beslutsvägar där kundens upplevelse är vår prioritet. Vår huvudsakliga inriktning är nyproduktion av bostäder. Serviceavdelning är något vi saknar idag men som vi nu börjar bygga.