fbpx

COWI

– Gruppchef Elteknik Processindustri

Vi söker Gruppchef Elteknik Processindustri

Kan du motivera dina medarbetare att nyttja sin fulla potential och ta verksamheten framåt? Har du dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda projekt?
Vill du bidra med dina eltekniska kunskaper i våra intressanta industriprojekt?

Då kan det här vara nästa steg i din karriär!

VISA VÄGEN FÖR UTVECKLINGEN INOM EL
Nu letar vi efter dig som brinner för ledarskap och att utveckla andra. I den här rollen blir du en del av vårt globala team av experter och du arbetar i nära samarbete med avdelningsledningen, medarbetare, projektledare och kunder. Din viktigaste uppgift i teamet är att leda och utveckla dina medarbetare, så att deras kompetenser bidrar till framgång i våra projekt och att gruppens mål nås. Gruppen består i nuläget av 5 personer med blandade erfarenheter och senioritet.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

> Rekrytera för tillväxt
> Leda och coacha medarbetare och ansvara för gruppens beläggning samt även ha egen beläggning
> Driva och/eller delta i avdelningens kundprojekt, där du säkerställer hög kvalitet i våra leveranser

> Utveckla målplaner för att attrahera, bibehålla och utveckla gruppens tjänster och medarbetarnas kompetens och engagemang
> Driva och utveckla den egna affären och tillsammans med avdelningens marknadsorganisation aktivt driva övergripande marknadsaktiviteter

VEM VI TROR ATT DU ÄR
För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att utveckla andras kompetenser och kunna se potentialen hos din personal. Du fokuserar på teamets välmående samtidigt som du ser till att bibehålla en hög prestationsnivå. Som person är du en lyhörd lagspelare, och du har intresse av att utveckla ditt ledarskap i en tekniskt utmanande bransch som du brinner för.

För att passa för tjänsten behöver du också:
> Ha relevant teknisk utbildning motsvarande minst högskoleingenjör inom elteknik
> Ha minst fem års erfarenhet från branschen, antingen från annat konsulterande ingenjörsföretag, anläggningsägare eller entreprenadföretag.
> Ha haft någon form av ledarroll tidigare, antingen som chef eller som projektledare
> Intresse att utveckla och leda medarbetare
> Kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.

VAD MER KAN VI ERBJUDA DIG?
Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt. Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ EL & AUTOMATION I GÖTEBORG
Avdelningen El & Automationsteknik består av 30 medarbetare med blandad erfarenhet och ålder, varav 5 utgör gruppen som nu söker en gruppchef inom Elteknik. Vi arbetar ofta i projektgrupper med totalåtaganden som omfattar alla våra teknikområden. Här hjälper vi våra kunder att påskynda den gröna omställningen inom processindustri, fordonsindustrin och kommunala kraftbolag, men även inom infrastruktur. Projekten kan vara inom allt ifrån låg- till högspänning. Vi har också ett omfattande samarbete mellan våra verksamhetsorter.

Vår FUTURE-NOW strategi
Med vår utökade kompetens inom hållbarhet har vi ett särskilt ansvar att påskynda den gröna omställningen, som också är den största tillväxtmöjligheten i COWIs historia och kärnan i COWIs nya vision och strategi. Vi måste vara redo att ta vara på de gröna projekten och stötta våra kunder, vilket också betyder att vi lämnar alla fossilbränsleprojekt. Istället kommer COWI att allokera alla resurser till projekt som för våra kunder mot hållbarhet med tydlig ambition. Inom cirka tre till fem år måste 100 procent av våra intäkter komma från projekt som driver hållbarhet.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då kan du kontakta avdelningschef: Christer Wikström på tel. +46 10 850 15 18 eller rekryteringsspecialist Sara Kuikka +46 707 20 94 68
Ansök via: https://www.cowi.se/jobba-paa-cowi/open-vacancies/job-detail?reqid=54548

Välkommen med din ansökan.

Kontaktperson: Sara Kuikka
Telefon: 08 - +46 707 20 94 68
E-post: srki@cowi.com