fbpx

AWJ ELTEKNIK

Söker elektriker till sitt team

Elektriker sökes till Stockholms modernaste el Installations företag!

Är du en duktig elektriker som känner att du behöver en ny utmaning i yrkeslivet? Vill du jobba på ett modernt elbolag som vet att vår personal är vår absolut viktigaste tillgång? Då har du hamnat rätt.

AWJ Elteknik söker nu elektriker! Vi är nämligen på jakt efter en självgående, senior elmontör som kan ta lite större ansvar i våra projekt. Vi har special inriktat oss på elinstallationer i exklusiva villa & lägenhetsprojekt , men jobbar även med större entreprenader.

 Kort och gott - om du är rätt person för oss så anpassar vi rollen efter din bakgrund och kompetens!

AWJ Elteknik - Stockholms modernaste elbolag

Vår ambition är att vara Stockholms modernaste elbolag. Det innebär att vi alltid håller oss uppdaterade inom den absolut senaste tekniken och ser till att åka på relevanta kurser för att våra skills ska hålla toppklass! Men det är inte bara tekniken som är i fokus. Vi vill att en ung och fräsch profil ska genomsyra vårt bolag och det speglar sig i allt från våra snygga kläder till våra fräscha bilar. Vi vill enkelt inte vara det traditionella elbolaget - vi vill att varje medarbetare skall vara med och påverka i företaget!

Förhoppningsvis är du som läser en duktig elektriker som har stenkoll på vad yrket innebär. Därför går vi vidare med att berätta för dig varför vi tror att du skulle trivas hos oss på AWJ Elteknik.

✓ Få en roligare och mer varierande arbetsdag!
Omväxling förnöjer, håller du med? Som elektriker hos oss kommer du aldrig att bli fast med samma monotona arbetsuppgifter på en stor entreprenad månad efter månad. Tvärtom! Här får du en varierad arbetsdag där ingen dag är den andra lik. Vi arbetar oftast i mindre projekt med det mesta inom elinstallation, allt från kommersiella byggnader till fastigheter och bostadshus. Utöver projekt i Sverige, har vi även projekt i Spanien och Frankrike som exempel.

✓ Ett sammansvetsat team
Vi nöjer oss inte med att vara elföretaget alla vill anlita, vi vill också vara elföretaget alla elektriker vill jobba på! Nöjda och glada medarbetare har vi gott om och sammanhållningen i teamet skulle de flesta nog påstå är unik i branschen. Välkommen till ett kanongäng helt enkelt!

✓ Utvecklingsmöjligheter svåra att konkurrera med!
Det du inte kan idag kommer du att lära dig hos oss! Vi arbetar varierat och brett så möjligheterna till kompetensutveckling är oändliga. Dessutom arbetar du med extremt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Och du - om du springer på en kurs som du tror kan bidra till din kompetensutveckling så är det fritt fram att anmäla sig, brinnande intresse för utveckling uppskattar vi

✓ Utlandsprojekt , Exklusiva villa projekt eller Hyresgästanpassning entreprenad?
Med våran unika kundbas, finns möjlighet för utlandsprojekt, då vi både tidigare, just nu och i framtiden åtar oss projekt utomlands

Eller nyproduktion av arkitektritade villaprojekt i stockholmsområdet? Om du däremot hellre uppskattar entreprenad startar vi snart blandannat ett större kontorsprojekt i city.

Vi söker dig med kärlek till elektrikeryrket

Exakt hur många års erfarenhet du har i bagaget eller vilka typer av elinstallationer du arbetat med innan är inte det viktigaste för oss, drivkraft och vilja är nog så viktigt. Vi som jobbar på AWJ har alla en sak gemensamt - kärleken till elektrikeryrket! Och vi vill gärna rekrytera likasinnade som trivs och vill växa i det här yrket. Om du känner igen dig i egenskaper som social, driven och ansvarstagande så kan du vara precis den vi söker.

För ansökan Skicka ett personligt brev & CV till Info@awjelteknik.se
 
Med vänlig hälsning, Kenny Breid & Robert Jonaeson