fbpx

Assemblin EL

– Brandlarmstekniker / Behörig ingenjör brandlarm

Assemblin EL söker Brandlarmstekniker / Behörig ingenjör brandlarm

Vill du vara med på vår spännande resa? Hos oss får du möjlighet att växa i din roll. Du får jobba med de mest spännande projekten och tillsammans med de trevligaste kollegorna.

Vi söker dig som är redo att anta utmaningen som brandlarmsexpert med placering i Lidköping. Arbetet innebär service och driftsättning av brandtekniska säkerhetsanläggningar, Projektering och konstruktion av brandlarmanläggningar.

Vem är du?

Du är problemlösaren som gillar att jobba självständigt såväl som i nära samarbete med kunder och kollegor. Kunden är alltid i fokus för dig och du drivs av att ge god service. Du räds inte nya utmaningar och är engagerad. Du är ansvarstagande och värnar om din egen och dina kollegors säkerhet på arbetsplatsen. Dessutom har du den digitala kompetens som krävs i din yrkesroll.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker eller säkerhetsinstallatör. Det är meriterande om du även är behörig ingenjör brandlarm. Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt innehar körkort med lägst behörighet B. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om Schneider FDP/FX, Securiton och Ziton.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via vår hemsida: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=286&ProjectId=192231&DepartmentId=18450&MediaId=5.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår projektledare för avdelningen Säkerhet: Kristofer Ramåker på nummer 010-472 54 01 eller via e-post kristofer.ramaker@assemblin.se. Sista ansökningsdag är 2024-02-29, men tjänsten kan tillsättas tidigare då rekryteringen sker löpande.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kan göras vid en ev anställning.

Om Assemblin EL

Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Kontaktperson: Kristofer Ramåker
Telefon: 010-472 54 01
E-post: kristofer.ramaker@assemblin.se