fbpx

Assemblin EL AB

– Entreprenadelektriker

Assemblin EL söker Entreprenadelektriker

Vill du tillhöra vårt A-team?
Vi behöver utöka vårt gäng ytterligare med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi söker nu fler Entreprenadelektriker med placering i Lidköping och Götene.

Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson
Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida (https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=286&ProjectId=192236&DepartmentId=18450&MediaId=5) med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 29/2 2024. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta filialchef Roger Korseman på telefonnummer 010-472 61 48 eller via e-post roger.korseman@assemblin.se.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Om Assemblin EL

Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 4 050 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Kontaktperson: Roger Korseman
Telefon: 010-4726148
E-post: roger.korseman@assemblin.se.