fbpx

Jobbportalen för elektriker!

Söker du jobb?

Du har hittat rätt! Välkommen till Jobbportalen,
Svara på frågorna nedan så matchar vi ihop dig med dem bästa arbetsgivarna via våra samarbetspartners.

Är du en elektriker som söker nytt jobb?

Om du är en elektriker som söker nytt jobb så har du hittat helt rätt. Vi hjälper dig att knyta kontakten med någon av våra samarbetspartners där vi tror att du kommer passa in. Allt du behöver göra är att ange ditt namn, e-postadress, telefonnummer, vart du kan tänka dig jobba och lite kort om dig själv.

Hur fungerar det?

Vi gör det enkelt för dig att hitta ditt nästa elektriker-jobb. När du skickar in din intresseanmälan så skickar vi vidare dina uppgifter till noggrant utvalda samarbetspartners. Du behöver inte göra någonting mer utan vi matchar dig med ett företag som är ute efter dina färdigheter och kunskaper på en arbetsplats som passar just dig.

Vad händer med mina uppgifter?

Dina uppgifter används endast för att hjälpa dig i din jobbsökning. Vi delar din information med våra betrodda samarbetspartners och antingen vi eller vår samarbetspartner kommer att ringa eller maila dig. Vi kommer inte att använda din data på något annat sätt och ser till att all din information behandlas konfidentiellt.

Vem samarbetar ni med?

Vi samarbetar med betrodda och testade bemanningsbolag, rekryteringsbyråer, solcellsföretag, installationsföretag och många fler, för att nå ut till så många arbetsplatser som möjligt. Vi kommer dessutom inom kort även att börja samarbeta med större företag som ofta söker elektriker landet över.

Vad händer sen?

När du har skickat in dina uppgifter till oss tar vi kontakt med våra samarbetspartners och matchar dig med den arbetsgivare som bäst passar dina erfarenheter och önskemål. Därefter kan du bli kontaktad antingen via e-post eller telefon, antingen av oss eller direkt av företaget som är intresserat av din profil.