fbpx

Sesol

– Elchef

Vi söker Elchef till Sesol i Södertälje!

Har du erfarenhet av elarbete samt resurs- och personalplanering samtidigt som du brinner för att leda och motivera personal? Ansök idag och kliv in i värmen hos oss på Sesol!

Din framtida utmaning
Som elchef kommer du att ha helhetsansvaret för att driva el-avdelningen i Södertälje framåt och därmed driva projekt samt driva verksamheten efter uppsatta riktlinjer och mål. Du kommer ha personalansvar över samtliga elektriker på din ort där du jobbar med daglig uppföljning. Du kommer ansvara för resursplanering både på kort och lång sikt, strukturella förbättringar, framtagning av interna utbildningar och se till att ditt team utför korrekta el-installationer samt jobbar efter budget. Du kommer vara en viktig del i att vi fortsätter bibehålla vår höga kundnöjdhet.

Ihop med detta kommer du som elchef ansvara för rekrytering på din ort med stöttning från vår HR-funktion. I denna roll kommer du även att ha ett tätt samarbete med regional chef samt övriga avdelningar på orten för att främja ett gott samarbete. Tjänsten innebär en varierande roll som även kommer att bestå av att:

 • skapa stabila och genomförbara veckoplaneringar för elektrikerna på din ort.
 • strukturera och förbättra processer och arbetssätt.
 • bygga upp och utveckla elarbetet på hela företaget.
 • företräda företaget externt i frågor som rör elsäkerhet, elarbete och liknande.

Vem är vår perfekta matchning?
Vi söker dig som är en trygg ledare som strävar efter att bygga ett engagerat, motiverat och effektivt arbetslag. Du har förmåga att bygga och skapa goda relationer som tillsammans strävar efter att nå gemensamma mål.

Vi tror att du är driven och resultatinriktad som alltid vill uppnå hög kvalitet inom ditt arbete. Du har god problemlösningsförmåga samt förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För att trivas i denna roll ser vi också att du är flexibel och har god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer ha ett tätt samarbete med såväl den egna gruppen som med övriga avdelningar på Sesol.

Vi vill att du har:

 • minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker eller motsvarande.
 • erfarenhet av personal- och resursplanering.
 • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.
 • B-körkort.

Det är extra bra om du även har:

 • erfarenhet av ledarskap.
 • erfarenhet av resursplanering och budgetar.
 • erfarenhet inom solceller, elbilsladdare och IMD.

Detta gör livet trevligt hos oss

För att ditt liv som Elchef hos oss på Sesol ska bli en solig upplevelse har vi maxat din framtid med goda förmåner och utvecklingsmöjligheter. Hos oss kommer du få ta del av en familjär gemenskap samtidigt som du arbetar i en spännande bransch där du blir specialist inom ditt område.

Bra att veta om anställningen
Lön: Fast lön
Placering: Södertälje
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid

Om Sesol AB
Vi älskar solen lite mer än andra – att jobba hos oss på Sesol innebär därför ett soligt äventyr som vi vill att du ska få uppleva. Vi är idag över 1200 medarbetare som tillsammans står för över 2 miljoner soltimmar om året. Tillsammans bidrar vi alla till att göra världen till en lite grönare plats. Med huvudkontor i Jönköping och etableringar på 13 andra orter i södra och mellersta Sverige är vi en arbetsgivare för alla som vill kliva ut ur skuggan och in i solen.

Telefon: 0735173811
E-post: isabell.karlsson@sesol.se