NEXANS

– Produktchef Elektrifiering och Digitalisering

Elektrifiering och Digitalisering

Är du en nyfiken och modig person? Försöker du ständigt hitta nya, bättre lösningar för kunden? Drivs du av att bidra till en hållbar värld?

Nu söker vi en produktchef inom ett nytt produktområde - Elektrifiering och Digitalisering för produkter mot elinstallationsmarknaden.
Du bidrar med din expertkunskap och ansvarar för att vårda och utveckla sortimentet med fokus på kundnytta, hållbarhet och lönsamhet. Du har ett starkt teknikintresse i kombination med förmåga att marknadsföra och administrera produkterna och systemen inom ditt produktområde. Tjänsten innebär en del resor.

Vi erbjuder dig en tjänst inom produktavdelningen med tät kontakt med företagets samtliga avdelningar.

Du har din arbetsplats på vårt huvudkontor i Grimsås med möjlighet att ha flexibilitet och arbeta hemifrån vid behov. Som anställd hos oss får du även:

 • MyClick – din plattform för personlig utveckling.
 • Du har stora utvecklingsmöjligheter inom Nexans – vårt mål är att internrekrytera 80 % av våra lediga tjänster.
 • MyBenify – vår förmånsportal där våra anställda får regelbundna erbjudande och rabatter.
 • Tillgång till Nexans Gym i Grimsås

Dina kvalifikationer och färdigheter
Som person är du nyfiken, analytisk, noggrann och lyhörd – och inte rädd för att stå på scen... I din formella bakgrund ser vi gärna att du har:

 • Teknisk eller ekonomisk utbildning på lägst högskolenivå, gärna med påbyggnad inom marknadsföring eller arbetslivserfarenhet inom området.
 • Erfarenhet av projektledning
 • Stort intresse av hållbarhetsfrågor
 • Erfarenhet av lönsamhetsanalys, produktlanseringar är meriterande
 • Hög digital mognad och kompetens
 • Goda datakunskaper inom främst Office-paketet.
 • Goda kunskaper i svenska och koncernspråket engelska, i tal och skrift.

Information/Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Larry Felixson, chef Produkt i Grimsås på telefon 0325-802 25.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Larry Felixson
Telefon: 0325-802 25
E-post: Larry.Felixson@nexans.com

Om Nexans

I mer än 100 år har allt vi gjort handlat om kablar: Vår verksamhet, vår passion, vår kunskap. Idag står vi inför en framtid där övergången till ett elektrifierat samhälle kommer ske betydligt tidigare än vad vi hittills trott. Elektrifieringen genomsyrar allt vi är och gör och vi är därför mer än redo att bli en renodlad aktör inom den hållbara elektrifieringen. I Sverige har Nexans sitt huvudkontor i Grimsås, ett litet samhälle i Tranemo kommun. Nexans har det bästa av två världar - vi är lokala och finns nära våra kunder men är samtidigt en del av ett globalt nätverk med alla fördelar som det innebär. Se www.nexans.se